Fi Ch Ee JCh Balt JW-12 BalterJW-12
Budyonovka Bogatyr Ilya

Click here to edit subtitle

News

Kun Ilya tuli taloon...

Posted by [email protected] on January 13, 2013 at 8:45 AM

Tämä kertakaikkisen mahtava persoona tuli perheeseemme erinäisten vaiheiden jälkeen kesällä 2011.

Ensin kävimme keskustelua rodusta, minä tiesin mitä halusin, olin ihastunut mustaterrieriin jo yli kymmenen vuotta sitten näyttelyissä.

Kun miehenikin tuli tästä vakuuttuneeksi, otin yhteyttä tuntemaani kasvattajaan ulkomailla, jolla ei ollut sillä hetkellä pentuja, vaan hän ohjasi meidät suomalaisen kasvattajan luo.

Siinä vaiheessa pennut eivät olleet vielä syntyneet. Kun sitten pennut syntyivät, ja olivat kolme viikkoisia, matkasimme isännän kanssa niitä katsomaan.

Kehron maaseudun rauhassa oli talo, jonka pihalla meitä tuli vastaan suuri musta koira. Ja se tuntui todella suurelta, ohhoh! Ja sisällä pirtissä meitä odotti pentulaatikollinen mustia pötkylöitä! Aivan liian ihania! Mutta se yksi, se siellä laatikon keskellä turkoosissa rusetissaan! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tuon minä haluan!!! Ainoa mutta, se oli uros. Ja vain narttu oli vapaana. Kasvattaja sitten kertoi että yksi uroksen varaus olisi vielä epävarma.. Siitä alkoi meidän pohdinta ja väänsimme kättä: uros vai narttu? Minä halusin ehdottomasti uroksen, mieheni nartun.

Kun soittelimme kasvattajalle (kiitos Mari kärsivällisyydestä) useamman kerran ja tiedustelimme erinäisiä asioita, sillä meillä oli tärkeää, että pennun vanhempien luonne on hyvä, ja että ne olivat terveitä. Kävi sitten ilmi, että urospentu olisi varattavissa, niin ei tarvinnut kauaa miettiä. Henkäisin vain, että haluan sen turkoosin! Turkoosi, aka. Ilya on tässä minun jaloissani tätä kirjoittaessani, ehkä se on  hieman kasvanut tässä lähes kahden vuoden aikana. Se pieni käärö, joka seitsenviikkospäivänään muutti meille, joka mahtui olohuoneen pöydän välihyllylle, joka nukkui sängyn alla, ja sen sai syliin tuosta vain. Se käärö, on tänä päivänä n. 60kg rakkautta, iloa, märkiä partapusuja ja syliin ei tarvitse enää nostaa, sinne Ilya kiipeää ihan itse! :)

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments