Fi Ch Ee JCh Balt JW-12 BalterJW-12
Budyonovka Bogatyr Ilya

Click here to edit subtitle

News

Kes�tukka

Posted by [email protected] on July 21, 2013 at 4:00 PM

Kesä on jo pitkällä ja keväällä meikäpoika otti ja valioitui tän vuoden toistaiseksi ainokaisessa näyttelyssä.

Juhannuksena mä pääsin ripille ja naimisiin heti kättelyssä. Ainakin hetkeksi. Sain morsiammen, Nitan. Meillä oli oikein lämmin ja mukava juhannus ;)

Jälkiseuraamuksia tässä nyt ootellaan.


Niin, mää tosiaan kävin kuvan kauniin siskoni Lunan kanssa pyörähtämässä ensteks tuolla MH-luonnekuvauksessa, jossa piti juoksennella erilaisten tehtävien parissa pitkin ampumarataa (ei onneks mua ampuneet) ja suoritin sen homman hyväksytysti, vaikka mua ei paljoo kiinnostanut koko se homma.

Ja sitten seuraavana päivänä me mentiin Lahteen, raviradalle Lunan kanssa näyttämään miltä todella kauniit mustaterrierit näyttää. Ymmärsihän se Putkosen Juha todella hyvän päälle ja me oltiin siskon kanssa ROP ja VSP. Sain sitten viimeisen sertinkin siinä samalla ja yhden tittelin lisää nimeni eteen laitettavaksi! Silleesti oli kyllä nasta päivä, pidettiin pieni piknik siinä vielä ennenku sisko lähti emännän ja isännän kanssa kohti pohjoista takaisin!

Kesä on mennyt oikein mukavasti lomaillessa. Tartteis varmaan vähän alkaa aktivoitumaan, ja miettimään ulkomaan matkoja syksylle, että saisin pari cacibia vielä haalittua, niin saisin titteleitä lisää, ja kun tykkään niin paljon mamman kanssa reissata!

Luna sisko tuli tänään Viktor veikan kanssa pohjoisessa inttivalioiksi. Ne on ollut ahkeria ja käyneet reissuissa. Meillä mamma vaan on ollut töissä. No, kerkiää sitä, mutta suuret onnittelut pohjoiseen!!!

Ja kasvattajatätille kanssa. Ai että, siitä mää kyllä tykkään, vaikka se mun tukkaa aina kampaa ja leikkaakin. Silti mää sitä rakastan.

Että terveisiä vaan sinne Urjalan kulmille, nähdään kasvis pian <3

terkuin, Iipi

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments